Choose Language:
Ru Lv EN

Account Login
Market Latest

RULES

4funmuonlinei hard i - Mu private server Mu Online Top 100 MU Online private server MPOGTOP Mu Server TOP 50 Arena Top 100


Prin accesarea sau utilizarea http://4funmuonline.ro toți utilizatorii înregistrați trebuie să fie de acord cu fiecare punct al acestor reguli. Dezacordul cu cel puțin un paragraf din aceste reguli, interzice utilizarea site-ului și a forumului, și trăiește în lumea Mu Online. Vă rugăm să tratați ceilalți membri cu respect. Respectarea regulilor ajută la crearea unui mediu distractiv și corect pentru toată lumea. Toată lumea trebuie să fie de acord cu regulile - fără excepții!

1. Reguli de joc și reguli generale

1.1. Nu este permisă jucarea conturilor în scopuri comerciale. Nu este permisă vânzarea, cumpărarea, schimbul sau oferirea de conturi în schimbul oricărui alt beneficiu. Nu este permis să schimbi valori de joc pentru beneficii externe, cum ar fi bani, vouchere, alte valori de server etc. Dacă vedeți sau știți despre jucători care fac RMT și nu raportați administrației - contul dumneavoastră poate fi, de asemenea, blocat.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont pentru vânzător și/sau cumpărător(dacă este cazul).

1.2. Nu este permisă folosirea de software de la terțe părți (cu excepția PingZapper) pentru a modifica gameplay-ul. 1.3. Fiecare jucător este obligat să raporteze imediat erorile grave către Administrația 4funMu. 1.3. Un jucător nu are voie să profite cu bună știință de erori. Dacă observați că un jucător abuzează de un bug din joc, trebuie să îl raportați. Dacă observați o greșeală de ortografie sau o greșeală de tipar, nu sunteți obligat să o raportați, însă sunteți încurajat să o faceți pentru îmbunătățirea jocului. Orice fel de macro / tastatură automatizată / bind-uri de mouse pentru combo-uri / etc. este CHEATS. Obținerea oricărui fel de avantaj în orice mod (mouse-uri / tastaturi speciale cu butoane rearanjate, conectarea a 2 tastaturi și altele) este pedepsită. Regula 1.2 informații generale.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont.

1.3. Nu este permisă păcălirea administrației: oferirea de dovezi false, furnizarea de dovezi fabricate sau inducerea în eroare a administrației în orice fel. 1.3. Nu este permisă personificarea administrației.
Pedeapsă: De la 7 zile de suspendare a caracterului până la restricție permanentă la server și cont.

1.4. Nu este permisă atitudinea lipsită de respect față de personalul serverului, pe forum sau în joc sau în social media. Amenințările la adresa personalului serverului, pe orice platformă, vor duce la pedeapsă.
 Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont.

1.5. Nu este permisă interferența cu un Game Master în timpul evenimentelor.
Pedeapsă: De la 1 oră la 1 zi de suspendare a caracterului. O pedeapsă alternativă - creșterea statutului PK și o teleportare în oricare dintre locații.

1.6. Nu este permisă umilirea altor jucători. Un administrator vă va suspenda contul în caz de insulte, batjocură, glume proaste, atitudine proastă, provocare sau orice fel de comportament înrudit. Nu este permisă jignirea rudelor sau membrilor de familie ai jucătorilor. Glumele despre vânzarea sau cumpărarea de obiecte/personaje/valute virtuale pe bani reali nu vor fi tolerate și vor duce la pedepse imediate. Nu sunt permise nume de personaje nepoliticoase și ofensatoare. Împingerea/Teleportarea în orice mod a jucătorilor departe de locurile de joc este interzisă.
Pedeapsă: De la 1 până la 7 zile de ban pe chat până la 7 zile de suspendare a caracterului sau a contului permanent. În cazul împingerii/teleportării toate conturile aferente vor fi banate permanent.

1.7. Nu este permis să se facă declarații despre părăsirea jocului sau alte declarații dăunătoare, care pot lăsa un efect negativ asupra serverului. 1.8. Nu este permisă criticarea nejustificată a acțiunilor Administrației, cu scopul de a discredita portalul de jocuri, în loc de a îmbunătăți calitatea acestuia.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont.

1.8. Nu este permisă publicitatea pentru orice fel de alte proiecte de joc.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și cont.

1.9.* Jucătorii nu au voie să stivuiască mai mult de 60% din reducerea daunelor! ( dacă aveți lvl 5 reduce sockets (8% x5 pentru fiecare piesă de set = 40% + scut cu DDI 7% = 47% care ar trebui să fie bine dacă nu folosiți alte obiecte de reducere completă care sunt 20% astfel 47%+20% = 67% care este interzis))) În timp ce seturile combo au (4%x5x3 = 60% , astfel nu puteți folosi scuturi cu DDI7% sau orice alte obiecte de reducere cum ar fi sabia de reducere completă!
Pedeapsă: Eliminarea obiectelor / blocarea personajului sau a contului

1.10 Nu este permis să vindeți sau să faceți schimb de piese din seturile Full Fire/Combo/Special!
Pedeapsă: Eliminarea obiectului / blocarea personajului sau a contului

1.10.1 Nu este permisă mutarea obiectelor/Seturilor donate de la personajul donat inițial la alt personaj, sub nicio formă, nici măcar dacă noul personaj se află în același cont. Obiectele și seturile donate sunt înregistrate pe un singur personaj, care este apoi adăugat la Registrul de donații. Singura modalitate de a "muta" Articolele donate către alt personaj și/sau cont este prin intermediul evenimentului de licitație din Biserica Devias, care are loc la fiecare 2 săptămâni. Licitația de pe site nu este menită să fie folosită pentru a vinde/cumpăra/schimba Obiecte de donat. Regula 1.10.1 Informații generale
Pedeapsă: Îndepărtarea obiectelor / blocarea personajului sau a contului

1.11 Nu este permisă uciderea în masă a jucătorilor în puncte de pe orice hartă. Cu toate acestea, acesta este un server PvP și este permisă lupta pentru spot / cel mai bun spot. Game Master va determina ce este mass killing în masă după informațiile pe care le-a primit din rapoarte.
Pedeapsă: 3 / 7 / 30 de zile pentru a bloca caracterul premanent sau contul. Toate conturile de utilizator (și conexe) ar putea fi blocate, dacă utilizatorul nu își îmbunătățește atitudinea după mai multe pedepse.

1.12 Nici un jucător nu are voie să folosească mai mult de 3 conturi în același timp. Orice fel de abuz de Freebie(Vote Reward, Event, etc.) va duce la banarea imediată și permanentă a tuturor conturilor. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nici un jucător nu are voie să participe la orice eveniment în joc, cum ar fi Blood Castle, Devil Square, Illution temple, Crywolf(cu excepția cazului în care nu există elfi și aveți unul pe contul dvs. alt), King of MU și altele cu mai mult de 1 cont. Abuzul de "Big Boss" mob kill party (ucideți în party cu conturile voastre alt, mutați toate recompensele din party în contul principal (și altele similare)) va duce la un ban permanent.
Pedeapsă: Restricție permanentă a contului alt pe server și a contului sau a tuturor conturilor restricție permanentă pe server.

1.13 Înregistrarea a mai mult de 1 cont și a unei bresle de la 1 persoană pentru evenimentul Castle Siege sau orice alt tip de abuz al sistemelor de înregistrare sau de selecție a breslei pentru războiul Castle Siege va duce la banarea permanentă a tuturor conturilor utilizatorilor și a tuturor conturilor conexe, implicate. Administrația nu trebuie să vă dovedească intențiile sau proprietatea contului(lor) și a breslei(lor) în cazul încălcării acestei secțiuni a Termenilor de Serviciu. Metodele de detectare a conturilor multiple se bazează pe datele de sistem, care nu sunt disponibile pentru revizuirile utilizatorilor.
Pedeapsă: Alt cont restricție permanentă la server și cont sau toate conturile restricție permanentă la server.

1.14 Este interzisă perturbarea evenimentului Castle Siege. Dacă personajul dvs. nu este în Guild sau Guildul personajelor dvs. nu este înregistrat pentru evenimentul Castle Siege, atunci nu ar trebui să vă aflați pe harta Valley of Loren în timpul evenimentului Castle Siege.
Pedeapsă: 7 zile pentru blocarea premanentă a personajului sau a contului. Toate conturile de utilizator (și cele aferente) ar putea fi blocate, dacă utilizatorul nu își îmbunătățește atitudinea după mai multe pedepse.

1.15 Este interzis să intrați în zonele PVP din Lorencia(Circle, Lorencia Bank(1)) cu nivel sub 7. Înțelegem că nu toți oamenii care intră în zona PVP cu nivel scăzut o fac cu intenții rele, însă asta nu înseamnă că poți să te convingi să scapi de pedeapsă.
Pedeapsă: Teleportare în altă locație, 1 - 7 zile de banare a caracterului, restricție permanentă la server și cont. Toate conturile de utilizator(și conexe) ar putea fi blocate, dacă utilizatorul nu își îmbunătățește atitudinea după mai multe pedepse.

1.16 Fiecare jucător este responsabil pentru contul său și pentru securitatea acestuia. Recomandăm să NU folosiți același nume de utilizator și parolă în alte jocuri/servere ca și aici. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru pierderile cauzate din cauza partajării conturilor sau din cauza folosirii unor parole simple și comune.
Pedeapsă: Orice consecințe cauzate.

1.16.1. Este interzisă partajarea conturilor sau a personajelor (prin intermediul Pieței de personaje) care sunt implicate în vreun fel cu Donații și Registrul de donații. Dacă Personajul are cel puțin 1 donație către Donate Items/Second hand weapon equip, atunci acest personaj nu are voie să fie postat în Character Market. Prin urmare, contul care conține acest personaj nu are voie să fie partajat. Orice partajare a personajului Donate sau a contului Donate va fi considerată RMT și va duce la pedepse imediate și ireversibile, așa cum se menționează în Regula 1.1. Îndepărtarea obiectelor Donate de pe personaj nu înseamnă că acesta poate fi vândut.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și cont pentru vânzător și/sau cumpărător(dacă este cazul).


 

2. Administrație și proiect.

 

2.1. Administrarea nu va necesita parola utilizatorului sau elemente de joc.
Dacă vi se cere să dați elementele de joc sau parola - acesta nu este un administrator. Administrația nu dorește elementele de joc sau parola dumneavoastră. Administrația nu returnează caracterele sau elementele de joc lipsă. Noi nu vă schimbăm parolele contului, nu facem rollback-uri în caz că sunteți jefuit sau presupus jefuit. Este responsabilitatea dvs. să vă protejați bunurile și personajele. Feriți-vă de escrocherii!

 2.2. Administrația nu va amenința niciodată jucătorii cu un ban sau alte acțiuni. Dacă ați încălcat regulile, vă vom pedepsi cu o pedeapsă corespunzătoare. Dacă nu ați încălcat niciuna dintre regulile particulare, însă ați fost aproape de aceasta, Administrația vă poate avertiza să vă comportați conform regulilor. Pentru a da doar un avertisment, nicidecum pentru a vă amenința. Dacă cineva vă amenință cu un ban sau cu altceva, cel mai probabil este un scammer!

 2.3. Administrația își rezervă drepturile de a da Ban temporar sau permanent, orice cont de utilizator, fără nici o notificare, rambursare sau compensație, dacă suntem de părere că este necesar. În plus, ne rezervăm drepturile de a elimina toate conturile de jucător, personajele și obiectele de joc ale acestora, dacă suntem de părere că este necesar.

 2.4. Administrația poate opri, reporni sau modifica serverul fără nicio notificare.Vom face tot ceea ce îi stă în putere pentru a menține serverul în funcțiune. Cu toate acestea, pentru a îmbunătăți și modifica serverul nostru, poate fi nevoie uneori de repornire sau de închidere temporară. Cu toate acestea, vă vom informa despre întreținerea planificată pe site sau pe forum.

 2.5. Garanția de performanță a proiectului de joc.
Proiectul nostru de joc este gratuit și demonstrativ. Administrația nu garantează funcționalitatea deplină a anumitor aspecte ale jocului și, de asemenea, nu garantează corecțiile acestora. De asemenea, Administrația nu garantează returnarea obiectelor jucătorilor sau a oricăror alte valori de joc, care au fost pierdute din cauza problemelor tehnice.

 2.6. Deciziile administrației.
Orice decizie luată de către Administrație este corectă și competentă, este exclusă.

 

 

3. Dispoziții finale

 

3.1. Administrația își rezervă dreptul de a modifica regulamentul serverului, fără a avertiza utilizatorii, în orice moment, dacă este necesar. 3.3.2. Noile reguli intră în vigoare din momentul publicării lor pe site. În cazul în care regulile sunt modificate, jucătorii trebuie să-și asume responsabilitatea de a le citi și de a le accepta.

3.2. Fiecare jucător ar trebui să accepte responsabilitatea de a verifica în mod regulat informațiile publicate pe portalul nostru de joc, pentru a rămâne în contact cu eventualele modificări. În cazul în care jucătorul continuă să folosească serviciile noastre, acest lucru va fi considerat ca fiind acceptarea de către jucător a acestor modificări.

3.3. Fiecare jucător este obligat să raporteze imediat administrației NoLimit toate contravenienții și încălcările, toate erorile grave și bug-urile, în secțiunea corespunzătoare de pe forum.

3.4. În cazul în care jucătorul nu poate accepta orice modificări și/sau adăugiri, acesta trebuie să înceteze imediat să mai folosească serviciul.

 

4. Politici de donații

 

4.1. Donarea nu este niciodată forțată asupra jucătorului și orice donație este voluntară.

4.2. Donațiile nu sunt rambursabile.

4.3. Obiectele și bunurile donate sunt virtuale și nu pot fi folosite în viața reală.

4.4. În cazul în care jucătorul a fost interzis pentru încălcarea oricărei reguli - bunurile sau serviciile nu vor fi transferate către alt personaj/cont.

4.5. Lista de prețuri a bunurilor de donație este disponibilă pe forum. Nu sunt disponibile "bonusuri gratuite" sau "favoruri" după donație. Lista de prețuri pe SITE

4.6. Folosirea cardului de credit sau de debit / contului / detaliilor PayPal ale altcuiva este o infracțiune penală.

4.7. Dacă nu sunteți de acord cu politicile de donație sau cu orice informație postată în Reguli(Termeni de serviciu) - nu donați.

4.8. Donațiile nu garantează că veți deveni cel mai puternic jucător sau că veți fi de neatins. Și alți oameni donează, au aceleași obiecte sau altele mai bune. Nu există garanții de performanță.

 

 

Informații suplimentare.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că fiecare situație este mai mult sau mai puțin unică, iar administrația are dreptul de a nu acorda sancțiuni minime pentru încălcarea regulilor.
Noi îi prețuim pe jucătorii noștri donatori, dar asta nu îi face imuni la Reguli sau "mai buni decât alții". Toți jucătorii sunt tratați în mod egal și nu se aplică condiții speciale.
Administrația are, de asemenea, dreptul de a vă bloca personajul / contul / HWID / adresa IP dacă Administrația consideră că este necesar, fără avertismente.
Scuzele de genul "Nu am știut", "Nimeni nu citește regulile înainte de înregistrare" și altele similare nu vă vor salva de la pedeapsă.
Rețineți că cel mai probabil veți fi blocat după PRIMA abatere, nu există situații de genul "Promit că nu o voi mai face din nou" sau "Vă rog să AVERTIZAȚI de data aceasta". Nu vă puteți crea un cont fără a fi de acord cu Regulile și nu aveți voie să utilizați serviciul nostru de joc dacă nu sunteți de acord cu fiecare dintre Reguli.
Dacă pentru o secundă aveți îndoieli cu privire la faptul că ideea dvs. de a face ceva este legală și permisă - ascultați-vă îndoiala în locul voinței dvs. de a încerca ceva nou. Dacă vă îndoiți chiar și pentru o secundă - cel mai probabil nu este legal și va duce la pedeapsă.

Disclaimer VPN (ascunde IP): Adresa IP este identitatea ta online. Dacă alegeți să folosiți o identitate diferită(VPN/GPN), care poate fi folosită de oricine online - veți suporta consecințele. Puteți să vă asigurați întotdeauna că identitatea dvs. online este în siguranță prin utilizarea serviciilor VPN verificate, care vă oferă un IP unic, care nu este partajat. La fel și în viața reală - dacă îi dați pașaportul dvs. unui infractor - dosarul penal va fi asupra dvs. dacă acesta vă va folosi identitatea pentru a comite o infracțiune. Veți fi responsabil pentru aceasta. Internetul nu este atât de diferit. Asigurați-vă că identitatea dumneavoastră este întotdeauna în siguranță, atât pe internet, cât și în viața reală.

Serverul are jurnale de chat - tot ceea ce spuneți online este salvat. Jurnalele de chat sunt verificate zilnic pentru prevenirea trișării/spam-ului/toxicității. Tot ceea ce spuneți în joc este considerat ca fiind adevărat, cu excepția cazului în care declarați că este o glumă imediat după ce ați spus-o.

Termeni folosiți în REGULI:
RMT - Real Money Trade (comerț cu bani reali)
DDI - Damage Decrease Increasement (Creștere a scăderii daunelor) (opțiune galbenă adăugată de Jewel of Harmony)
Donează obiecte - Orice obiecte cu opțiuni de prize stivuite egale, de exemplu opțiuni multiple Fire(Increase Attack/Wizardy +35).
Donate player - Orice jucător care poartă cel puțin un obiect Donate pe personajul său în acel moment. 


x10
Online: 21
Server Stats
 • Server Season S6
 • Points Per Level 5/6/7
 • Max Stats 65000
 • Server Exp 15x
 • Server Drop 60%
 • Total Accounts 42
 • Total Characters 73
 • Total Guilds 3
 • Game Masters 4
 • Players Online 21
 • Online Record 27
 • Active In 24Hours 11
Top Players
Name Lvl RR GR
1   WarMachine 349 13 1
2   CarteL 349 9 1
3   Storm 250 1 1
4   IceBaby 250 1 1
5   Socrate 15 25 0
Top Guilds
Name Logo Score Master
1 LEGION 0 Socrate
2 FRIENDS 0 PrandeliBK
3 ADMINS 0 GameMaster
Event Timer
Blood Castle
Start In 02h 14m 05s
Devil Square
Start In 02h 44m 05s
Chaos Castle
Start In 01h 14m 05s
Illusion Temple
Start In 03h 44m 04s
Crywolf Event
Start In 3d 14h 44m 35s
Golden Dragon
Start In 02h 39m 05s
Red Dragon
Start In 01h 14m 05s
Skeleton King
Start In 12h 14m 05s
Red Dragon
Start In 01h 14m 05s
White Wizard
Start In 04m 05s
Gorgon
Start In 02h 34m 05s
Balrog
Start In 04h 44m 05s
Hydra
Start In 14h 54m 05s
Zaikan
Start In 04h 49m 05s
Kundun
Start In 03h 14m 05s
Medusa
Start In 04h 14m 05s

Server Has Been Opened