Choose Language:
Ru Lv EN

Account Login
Market Latest

REGISTER

4funmuonlinei hard i - Mu private server Mu Online Top 100 MU Online private server MPOGTOP Mu Server TOP 50 Arena Top 100

Prin accesarea sau utilizarea http://4funmuonline.ro toți utilizatorii înregistrați trebuie să fie de acord cu fiecare punct al acestor reguli. Dezacordul cu cel puțin un paragraf din aceste reguli, interzice utilizarea site-ului și a forumului, și trăiește în lumea Mu Online. Vă rugăm să tratați ceilalți membri cu respect. Respectarea regulilor ajută la crearea unui mediu distractiv și corect pentru toată lumea. Toată lumea trebuie să fie de acord cu regulile - fără excepții!

1. Reguli de joc și reguli generale

1.1. Nu este permisă jucarea conturilor în scopuri comerciale. Nu este permisă vânzarea, cumpărarea, schimbul sau oferirea de conturi în schimbul oricărui alt beneficiu. Nu este permis să schimbi valori de joc pentru beneficii externe, cum ar fi bani, vouchere, alte valori de server etc. Dacă vedeți sau știți despre jucători care fac RMT și nu raportați administrației - contul dumneavoastră poate fi, de asemenea, blocat.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont pentru vânzător și/sau cumpărător(dacă este cazul).

1.2. Nu este permisă folosirea de software de la terțe părți (cu excepția PingZapper) pentru a modifica gameplay-ul. 1.3. Fiecare jucător este obligat să raporteze imediat erorile grave către Administrația 4funMu. 1.3. Un jucător nu are voie să profite cu bună știință de erori. Dacă observați că un jucător abuzează de un bug din joc, trebuie să îl raportați. Dacă observați o greșeală de ortografie sau o greșeală de tipar, nu sunteți obligat să o raportați, însă sunteți încurajat să o faceți pentru îmbunătățirea jocului. Orice fel de macro / tastatură automatizată / bind-uri de mouse pentru combo-uri / etc. este CHEATS. Obținerea oricărui fel de avantaj în orice mod (mouse-uri / tastaturi speciale cu butoane rearanjate, conectarea a 2 tastaturi și altele) este pedepsită. Regula 1.2 informații generale.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont.

1.3. Nu este permisă păcălirea administrației: oferirea de dovezi false, furnizarea de dovezi fabricate sau inducerea în eroare a administrației în orice fel. 1.3. Nu este permisă personificarea administrației.
Pedeapsă: De la 7 zile de suspendare a caracterului până la restricție permanentă la server și cont.

1.4. Nu este permisă atitudinea lipsită de respect față de personalul serverului, pe forum sau în joc sau în social media. Amenințările la adresa personalului serverului, pe orice platformă, vor duce la pedeapsă.
 Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont.

1.5. Nu este permisă interferența cu un Game Master în timpul evenimentelor.
Pedeapsă: De la 1 oră la 1 zi de suspendare a caracterului. O pedeapsă alternativă - creșterea statutului PK și o teleportare în oricare dintre locații.

1.6. Nu este permisă umilirea altor jucători. Un administrator vă va suspenda contul în caz de insulte, batjocură, glume proaste, atitudine proastă, provocare sau orice fel de comportament înrudit. Nu este permisă jignirea rudelor sau membrilor de familie ai jucătorilor. Glumele despre vânzarea sau cumpărarea de obiecte/personaje/valute virtuale pe bani reali nu vor fi tolerate și vor duce la pedepse imediate. Nu sunt permise nume de personaje nepoliticoase și ofensatoare. Împingerea/Teleportarea în orice mod a jucătorilor departe de locurile de joc este interzisă.
Pedeapsă: De la 1 până la 7 zile de ban pe chat până la 7 zile de suspendare a caracterului sau a contului permanent. În cazul împingerii/teleportării toate conturile aferente vor fi banate permanent.

1.7. Nu este permis să se facă declarații despre părăsirea jocului sau alte declarații dăunătoare, care pot lăsa un efect negativ asupra serverului. 1.8. Nu este permisă criticarea nejustificată a acțiunilor Administrației, cu scopul de a discredita portalul de jocuri, în loc de a îmbunătăți calitatea acestuia.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și la cont.

1.8. Nu este permisă publicitatea pentru orice fel de alte proiecte de joc.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și cont.

1.9.* Jucătorii nu au voie să stivuiască mai mult de 60% din reducerea daunelor! ( dacă aveți lvl 5 reduce sockets (8% x5 pentru fiecare piesă de set = 40% + scut cu DDI 7% = 47% care ar trebui să fie bine dacă nu folosiți alte obiecte de reducere completă care sunt 20% astfel 47%+20% = 67% care este interzis))) În timp ce seturile combo au (4%x5x3 = 60% , astfel nu puteți folosi scuturi cu DDI7% sau orice alte obiecte de reducere cum ar fi sabia de reducere completă!
Pedeapsă: Eliminarea obiectelor / blocarea personajului sau a contului

1.10 Nu este permis să vindeți sau să faceți schimb de piese din seturile Full Fire/Combo/Special!
Pedeapsă: Eliminarea obiectului / blocarea personajului sau a contului

1.10.1 Nu este permisă mutarea obiectelor/Seturilor donate de la personajul donat inițial la alt personaj, sub nicio formă, nici măcar dacă noul personaj se află în același cont. Obiectele și seturile donate sunt înregistrate pe un singur personaj, care este apoi adăugat la Registrul de donații. Singura modalitate de a "muta" Articolele donate către alt personaj și/sau cont este prin intermediul evenimentului de licitație din Biserica Devias, care are loc la fiecare 2 săptămâni. Licitația de pe site nu este menită să fie folosită pentru a vinde/cumpăra/schimba Obiecte de donat. Regula 1.10.1 Informații generale
Pedeapsă: Îndepărtarea obiectelor / blocarea personajului sau a contului

1.11 Nu este permisă uciderea în masă a jucătorilor în puncte de pe orice hartă. Cu toate acestea, acesta este un server PvP și este permisă lupta pentru spot / cel mai bun spot. Game Master va determina ce este mass killing în masă după informațiile pe care le-a primit din rapoarte.
Pedeapsă: 3 / 7 / 30 de zile pentru a bloca caracterul premanent sau contul. Toate conturile de utilizator (și conexe) ar putea fi blocate, dacă utilizatorul nu își îmbunătățește atitudinea după mai multe pedepse.

1.12 Nici un jucător nu are voie să folosească mai mult de 3 conturi în același timp. Orice fel de abuz de Freebie(Vote Reward, Event, etc.) va duce la banarea imediată și permanentă a tuturor conturilor. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nici un jucător nu are voie să participe la orice eveniment în joc, cum ar fi Blood Castle, Devil Square, Illution temple, Crywolf(cu excepția cazului în care nu există elfi și aveți unul pe contul dvs. alt), King of MU și altele cu mai mult de 1 cont. Abuzul de "Big Boss" mob kill party (ucideți în party cu conturile voastre alt, mutați toate recompensele din party în contul principal (și altele similare)) va duce la un ban permanent.
Pedeapsă: Restricție permanentă a contului alt pe server și a contului sau a tuturor conturilor restricție permanentă pe server.

1.13 Înregistrarea a mai mult de 1 cont și a unei bresle de la 1 persoană pentru evenimentul Castle Siege sau orice alt tip de abuz al sistemelor de înregistrare sau de selecție a breslei pentru războiul Castle Siege va duce la banarea permanentă a tuturor conturilor utilizatorilor și a tuturor conturilor conexe, implicate. Administrația nu trebuie să vă dovedească intențiile sau proprietatea contului(lor) și a breslei(lor) în cazul încălcării acestei secțiuni a Termenilor de Serviciu. Metodele de detectare a conturilor multiple se bazează pe datele de sistem, care nu sunt disponibile pentru revizuirile utilizatorilor.
Pedeapsă: Alt cont restricție permanentă la server și cont sau toate conturile restricție permanentă la server.

1.14 Este interzisă perturbarea evenimentului Castle Siege. Dacă personajul dvs. nu este în Guild sau Guildul personajelor dvs. nu este înregistrat pentru evenimentul Castle Siege, atunci nu ar trebui să vă aflați pe harta Valley of Loren în timpul evenimentului Castle Siege.
Pedeapsă: 7 zile pentru blocarea premanentă a personajului sau a contului. Toate conturile de utilizator (și cele aferente) ar putea fi blocate, dacă utilizatorul nu își îmbunătățește atitudinea după mai multe pedepse.

1.15 Este interzis să intrați în zonele PVP din Lorencia(Circle, Lorencia Bank(1)) cu nivel sub 7. Înțelegem că nu toți oamenii care intră în zona PVP cu nivel scăzut o fac cu intenții rele, însă asta nu înseamnă că poți să te convingi să scapi de pedeapsă.
Pedeapsă: Teleportare în altă locație, 1 - 7 zile de banare a caracterului, restricție permanentă la server și cont. Toate conturile de utilizator(și conexe) ar putea fi blocate, dacă utilizatorul nu își îmbunătățește atitudinea după mai multe pedepse.

1.16 Fiecare jucător este responsabil pentru contul său și pentru securitatea acestuia. Recomandăm să NU folosiți același nume de utilizator și parolă în alte jocuri/servere ca și aici. Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru pierderile cauzate din cauza partajării conturilor sau din cauza folosirii unor parole simple și comune.
Pedeapsă: Orice consecințe cauzate.

1.16.1. Este interzisă partajarea conturilor sau a personajelor (prin intermediul Pieței de personaje) care sunt implicate în vreun fel cu Donații și Registrul de donații. Dacă Personajul are cel puțin 1 donație către Donate Items/Second hand weapon equip, atunci acest personaj nu are voie să fie postat în Character Market. Prin urmare, contul care conține acest personaj nu are voie să fie partajat. Orice partajare a personajului Donate sau a contului Donate va fi considerată RMT și va duce la pedepse imediate și ireversibile, așa cum se menționează în Regula 1.1. Îndepărtarea obiectelor Donate de pe personaj nu înseamnă că acesta poate fi vândut.
Pedeapsă: Restricție permanentă la server și cont pentru vânzător și/sau cumpărător(dacă este cazul).


 

2. Administrație și proiect.

 

2.1. Administrarea nu va necesita parola utilizatorului sau elemente de joc.
Dacă vi se cere să dați elementele de joc sau parola - acesta nu este un administrator. Administrația nu dorește elementele de joc sau parola dumneavoastră. Administrația nu returnează caracterele sau elementele de joc lipsă. Noi nu vă schimbăm parolele contului, nu facem rollback-uri în caz că sunteți jefuit sau presupus jefuit. Este responsabilitatea dvs. să vă protejați bunurile și personajele. Feriți-vă de escrocherii!

 2.2. Administrația nu va amenința niciodată jucătorii cu un ban sau alte acțiuni. Dacă ați încălcat regulile, vă vom pedepsi cu o pedeapsă corespunzătoare. Dacă nu ați încălcat niciuna dintre regulile particulare, însă ați fost aproape de aceasta, Administrația vă poate avertiza să vă comportați conform regulilor. Pentru a da doar un avertisment, nicidecum pentru a vă amenința. Dacă cineva vă amenință cu un ban sau cu altceva, cel mai probabil este un scammer!

 2.3. Administrația își rezervă drepturile de a da Ban temporar sau permanent, orice cont de utilizator, fără nici o notificare, rambursare sau compensație, dacă suntem de părere că este necesar. În plus, ne rezervăm drepturile de a elimina toate conturile de jucător, personajele și obiectele de joc ale acestora, dacă suntem de părere că este necesar.

 2.4. Administrația poate opri, reporni sau modifica serverul fără nicio notificare.Vom face tot ceea ce îi stă în putere pentru a menține serverul în funcțiune. Cu toate acestea, pentru a îmbunătăți și modifica serverul nostru, poate fi nevoie uneori de repornire sau de închidere temporară. Cu toate acestea, vă vom informa despre întreținerea planificată pe site sau pe forum.

 2.5. Garanția de performanță a proiectului de joc.
Proiectul nostru de joc este gratuit și demonstrativ. Administrația nu garantează funcționalitatea deplină a anumitor aspecte ale jocului și, de asemenea, nu garantează corecțiile acestora. De asemenea, Administrația nu garantează returnarea obiectelor jucătorilor sau a oricăror alte valori de joc, care au fost pierdute din cauza problemelor tehnice.

 2.6. Deciziile administrației.
Orice decizie luată de către Administrație este corectă și competentă, este exclusă.

 

 

3. Dispoziții finale

 

3.1. Administrația își rezervă dreptul de a modifica regulamentul serverului, fără a avertiza utilizatorii, în orice moment, dacă este necesar. 3.3.2. Noile reguli intră în vigoare din momentul publicării lor pe site. În cazul în care regulile sunt modificate, jucătorii trebuie să-și asume responsabilitatea de a le citi și de a le accepta.

3.2. Fiecare jucător ar trebui să accepte responsabilitatea de a verifica în mod regulat informațiile publicate pe portalul nostru de joc, pentru a rămâne în contact cu eventualele modificări. În cazul în care jucătorul continuă să folosească serviciile noastre, acest lucru va fi considerat ca fiind acceptarea de către jucător a acestor modificări.

3.3. Fiecare jucător este obligat să raporteze imediat administrației NoLimit toate contravenienții și încălcările, toate erorile grave și bug-urile, în secțiunea corespunzătoare de pe forum.

3.4. În cazul în care jucătorul nu poate accepta orice modificări și/sau adăugiri, acesta trebuie să înceteze imediat să mai folosească serviciul.

 

4. Politici de donații

 

4.1. Donarea nu este niciodată forțată asupra jucătorului și orice donație este voluntară.

4.2. Donațiile nu sunt rambursabile.

4.3. Obiectele și bunurile donate sunt virtuale și nu pot fi folosite în viața reală.

4.4. În cazul în care jucătorul a fost interzis pentru încălcarea oricărei reguli - bunurile sau serviciile nu vor fi transferate către alt personaj/cont.

4.5. Lista de prețuri a bunurilor de donație este disponibilă pe forum. Nu sunt disponibile "bonusuri gratuite" sau "favoruri" după donație. Lista de prețuri pe SITE

4.6. Folosirea cardului de credit sau de debit / contului / detaliilor PayPal ale altcuiva este o infracțiune penală.

4.7. Dacă nu sunteți de acord cu politicile de donație sau cu orice informație postată în Reguli(Termeni de serviciu) - nu donați.

4.8. Donațiile nu garantează că veți deveni cel mai puternic jucător sau că veți fi de neatins. Și alți oameni donează, au aceleași obiecte sau altele mai bune. Nu există garanții de performanță.

 

 

Informații suplimentare.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că fiecare situație este mai mult sau mai puțin unică, iar administrația are dreptul de a nu acorda sancțiuni minime pentru încălcarea regulilor.
Noi îi prețuim pe jucătorii noștri donatori, dar asta nu îi face imuni la Reguli sau "mai buni decât alții". Toți jucătorii sunt tratați în mod egal și nu se aplică condiții speciale.
Administrația are, de asemenea, dreptul de a vă bloca personajul / contul / HWID / adresa IP dacă Administrația consideră că este necesar, fără avertismente.
Scuzele de genul "Nu am știut", "Nimeni nu citește regulile înainte de înregistrare" și altele similare nu vă vor salva de la pedeapsă.
Rețineți că cel mai probabil veți fi blocat după PRIMA abatere, nu există situații de genul "Promit că nu o voi mai face din nou" sau "Vă rog să AVERTIZAȚI de data aceasta". Nu vă puteți crea un cont fără a fi de acord cu Regulile și nu aveți voie să utilizați serviciul nostru de joc dacă nu sunteți de acord cu fiecare dintre Reguli.
Dacă pentru o secundă aveți îndoieli cu privire la faptul că ideea dvs. de a face ceva este legală și permisă - ascultați-vă îndoiala în locul voinței dvs. de a încerca ceva nou. Dacă vă îndoiți chiar și pentru o secundă - cel mai probabil nu este legal și va duce la pedeapsă.

Disclaimer VPN (ascunde IP): Adresa IP este identitatea ta online. Dacă alegeți să folosiți o identitate diferită(VPN/GPN), care poate fi folosită de oricine online - veți suporta consecințele. Puteți să vă asigurați întotdeauna că identitatea dvs. online este în siguranță prin utilizarea serviciilor VPN verificate, care vă oferă un IP unic, care nu este partajat. La fel și în viața reală - dacă îi dați pașaportul dvs. unui infractor - dosarul penal va fi asupra dvs. dacă acesta vă va folosi identitatea pentru a comite o infracțiune. Veți fi responsabil pentru aceasta. Internetul nu este atât de diferit. Asigurați-vă că identitatea dumneavoastră este întotdeauna în siguranță, atât pe internet, cât și în viața reală.

Serverul are jurnale de chat - tot ceea ce spuneți online este salvat. Jurnalele de chat sunt verificate zilnic pentru prevenirea trișării/spam-ului/toxicității. Tot ceea ce spuneți în joc este considerat ca fiind adevărat, cu excepția cazului în care declarați că este o glumă imediat după ce ați spus-o.

Termeni folosiți în REGULI:
RMT - Real Money Trade (comerț cu bani reali)
DDI - Damage Decrease Increasement (Creștere a scăderii daunelor) (opțiune galbenă adăugată de Jewel of Harmony)
Donează obiecte - Orice obiecte cu opțiuni de prize stivuite egale, de exemplu opțiuni multiple Fire(Increase Attack/Wizardy +35).
Donate player - Orice jucător care poartă cel puțin un obiect Donate pe personajul său în acel moment. 

By accessing or using http://4funmuonline.com all registered users must agree with every point of these rules. Disagreement with at least one paragraph of these rules, prohibits the use of the site and forum, and live in the world of Mu Online. Please treat other members with respect. Following the rules helps to create a fun and fair environment for everyone. Everyone must agree to the rules - no exceptions!

1. Gameplay and general rules

1.1. It is not allowed to play accounts for commercial purposes. It is not allowed to sell, buy, trade or offer accounts in exchange for any other benefit. It is not allowed to exchange any game values for outside benefits such as money, vouchers, other server values etc. If you see or know about players doing RMT and you do not report it to administration - your account also can be blocked.
Punishment: Permanent restriction to server and account for seller and/or the buyer(if any).

1.2. It is not allowed to use 3rd party software (except PingZapper) to alter the gameplay. Each player is required to report serious errors immediately to the NoLimit Administration. A player is not allowed to knowingly take advantage of bugs. If you notice that a player is abusing a bug in the game you must report him. If you notice a spelling error or typo, you are not obligated to report it, however you are encouraged to do so for the improvement of the game. Any kind of macro / automated keyboard / mouse binds for combo / etc is CHEATS. Gaining any kind of advantage in any way (Special mouses/keyboards with re-arranged buttons, connecting 2 keyboards and other) is punishable. Rule 1.2 general information.
Punishment: Permanent restriction to server and account.

 1.3. It is not allowed to fool Administration: giving false evidence, providing fabricated evidence or misleading administration in any way. It is not allowed to impersonate Administration.
Punishment: From 7 days character suspension to permanent restriction to server and account.

 1.4. It is not allowed to have disrespectful attitude to the server staff, on the forum or in the game or social media. Threats against the server staff, on any platform, will lead to the punishment.
Punishment: Permanent restriction to server and account.

1.5. It is not allowed to interfere with a Game Master during the events.
Punishment: From 1 hour to 1 day character suspension. An alternative punishment - PK status increase and a teleport to any of locations.

1.6. It is not allowed to humiliate other players. An administrator will suspend your account in case of insults, mockery, bad jokes, bad attitude, provoking or any kind of related behaviour. It is not allowed to offend any of player's relatives or family members. Jokes about selling or buying items/characters/virtual currencies for real money will not be tolerated and will lead to immidiate punishment. Rude, offensive character names are not allowed. Pushing/Teleporting in any way players away from the spots is prohibited.
Punishment: From 1 to 7 days chat ban to 7 days character or permanent account suspension. In case of pushing/teleporting all related accounts will be permanently banned.

1.7. It is not allowed to make statements about leaving the game or other harmful statements, that can leave a bad effect on the server. It is not allowed to unjustifiably criticise Administration actions, in order to discredit the gaming portal, rather than improving its quality.
Punishment: Permanent restriction to server and account.

1.8. It is not allowed to advertise any kind of other game projects.
Punishment: Permanent restriction to server and account.

1.9.* Players are not allowed to stack more than 60% of damage reduction! ( if you have lvl 5 reduce sockets (8% x5 for every set piece = 40% + shield with DDI 7% = 47% wich should be fine if you are not using any other full reduce items wich are 20% thus 47%+20% = 67% wich is forbidden)) While combo sets have (4%x5x3 = 60% , thus you cannot use shields with DDI7% or any other reduce items like full reduce sword!).
Punishment: Item removal / character or account block

1.10 It is not allowed to sell or trade pieces of Full Fire/Combo/Special sets!
Punishment: Item removal / character or account block

1.10.1 It's not allowed to move Donate Items/Sets from originally donated character to other character under no circumstances, not even if new character is in the same account. Donate Items and Sets are registered on one character, which is then added to Donate Registry. The only way to "move" Donate Items to other Character and/or Account is via Auction Event in Devias Church, which is happening every 2 weeks. Website Auction is not ment to be used to sell/buy/trade Donate Items. Rule 1.10.1 general information
Punishment: Item removal / character or account block


1.11 It's not allowed to mass kill players in spots of any map. However, this is a PvP server and fighting for spot / best spot is allowed. Game Master will determent what is mass killing by information he has got from reports.
Punishment: 3 / 7 / 30 days to premanent character or account block. All user accounts(and related) might be blocked, if user doesn't improve his attitude after multiple punishments.

1.12 No player is allowed to use more then 3 accounts at the same time. Any kind of Freebie abuse(Vote Reward, Event, etc.) will result in immidiate and permanent ban of all accounts. This also means that no player is allowed to participate in any in-game event like Blood Castle, Devil Square, Illution temple, Crywolf(except if there is no elfs and you have one on your alt account), King of MU and other with more then 1 account. "Big Boss" mob kill party abuse(kill in party with your alt accounts, moving all rewards from party to main account (and similar)) will result in a permanent ban. 
Punishment: Alt account permanent restriction to server and account or all accounts permanent restriction to server.

1.13 Registration of more then 1 account and 1 guild from 1 person for Castle Siege event or any other kind of abuse of registration or guild selection systems for Castle Siege war will result in permanent ban of all users accounts and all related, involved accounts. Administration does not have to proof your intentions or your ownership of account(s) and guild(s) in case of violation of this section of Terms of Service. Detection methods of multi-accounts are based on system data, which is not available for users reviews. 
Punishment: Alt account permanent restriction to server and account or all accounts permanent restriction to server.

1.14 It's prohibited to disturb Castle Siege event. If your character is not in Guild or you characters Guild is not registered for Castle Siege event then you should not be in Valley of Loren map in time of Castle Siege event. 
Punishment: 7 days to premanent character or account block. All user accounts(and related) might be blocked, if user doesn't improve his attitude after multiple punishments.

1.15 It's prohibited to go into PVP zones in Lorencia(Circle, Lorencia Bank(1)) with level under 7. We understand that not all people who enter PVP zone with low level do it with bad intentions, however that does not mean that you can talk yourself out of punishment. 
Punishment: Teleportation to different location, 1 - 7 days character ban, permanent restriction to server and account. All user accounts(and related) might be blocked, if user doesn't improve his attitude after multiple punishments.

1.16 Every player is responsible for his account and its security. We recommend NOT to use same username and password in other games/servers as hereWe take no responsibility for losses caused because of account sharing or because of usage of simple, common passwords
Punishment: Any consequences caused.

1.16.1 It's prohibited to share any accounts or Characters (via Character Market) which are involved in any way with Donations and Donate Registry. If Character has at least 1 donation towards Donate Items/Second hand weapon equip then this character is not allowed to be posted in Character Market. Therefore, account containing this character is not allowed to be shared. Any sharing of Donate Character or Donate account will be considered as RMT and will lead to immediate and irreversible punishment as mentioned in Rule 1.1. Removal of Donate Items from character does not mean that it is sellable. 
Punishment: Permanent restriction to server and account for seller and/or the buyer(if any).

 

 

2. Administration and project.

 

2.1. Administration will not require user's password or game items.
If you’re being asked to give your game items or password - this is not an administrator. Administration do not want your game items or password. Administration does not return any missing characters or game items. We do not change your account passwords, we do not make rollbacks in case if you are robbed or allegedly robbed. It is your responsibility to protect your property and characters. Beware of scams!

 2.2. Administration will never intimidate or threaten you.
Administration will never threaten players with a ban or other actions. If you have broken the rules, we will punish you with an according punishment. If you haven’t break any of particular rules, however you were close to it, Administration can warn you to behave within the rules. To give only a warning, noway to threat you. If someone threats you with a ban or with something else, most likely it is a scammer!

 2.3. Administration reserves rights to:
Ban temporarily or permanently, any user account without any notice, refund or compensation, if we are of opinion that it is necessary. Furthermore, we reserve rights to remove all the player accounts, characters and their game items, if we are of opinion that it is necessary.

 2.4. Administration may shut down, reboot or modify the server without any notice.
Administration is doing everything what's in their power to keep the server running. However, to improve and modify our server, it can sometimes require reboot or temporary shutdown. Nevertheless, we will inform you about planned maintenances on the website or forum.

 2.5. Game project’s performance warranty.
Our game project is free and demonstrative. Administration does not guarantee full functionality of certain aspects of the game, and also does not guarantee their corrections. As well, Administration do not guarantee to return player items or any other gaming values, which were lost due to technical problems.

 2.6. Administration decisions.
Any decision made by the Administration is fair and competent, it’s out of the question.

 

 

3. Final provisions

 

3.1. Administration reserves rights to change the server regulations, without warning users, at any time if it’s necessary. New rules shall come into force from the moment of their publication on the website. In case if rules are changed, players should take responsibility to read and accept them.

3.2. Every player should accept the responsibility to regularly check the information published on our game portal, to stay in touch with the possible changes. If the player continuous using our services, it will be considered as player's acceptance of such changes.

3.3. Each player is required to report all the offenders and violations, all the serious errors and bugs immediately to the NoLimit Administration in the appropriate section on the forum.

3.4. If the player cannot accept any changes and/or additions, he should immediately stop using the service.

 

4. Donation policies

 

4.1. Donation is never forced on player and any donation is voluntary.

4.2. Donations are non-refundable.

4.3. Donation items and goods are virtual and can't be used in real life.

4.4. If player has been banned for violation of any rule - goods or services will not be transfered to other character/account.

4.5. Donation goods price list is available on forum. No "free extras" or "favours" are available after donation. Price list on SITE

4.6. Using someones elses Credit or Debit card / PayPal account / details is a criminal offense.

4.7. If you don't agree with donation policies or any information posted in Rules(Terms of Service) - don't donate

4.8. Donations doesn't guarantee that you will become most powerful player or that you will be unkillable. Other people donate too, they have the same or better items. There are no performance guarantees.

 

Additional information.

Please, keep in mind that each situation is more or less unique and Administration has the right not to give minimal penalty for Rules violations. 
We value our donating players, but it doesn't make them immune to Rules or "better then others". All players are threated equally and no special conditions are applied. 
Administration also has the right to block your character / account / HWID / IP address if Administration see it as necessary without warnings. 
Excuses like "I didn't know", "No one reads rules before registration" and similar will not save you from punishment. 
Keep in mind, you most likely will get blocked after FIRST offence, there is no such situation as "I promise I will not do it again" or "Please WARNING this time". You can not create account without agreeing to Rules and you are not allowed to use our game service if you don't agree with each and every one of Rules.
If for a second you have doubt about your idea of doing something being legal and allowed - listen to your doubt over your will to try something new. If you doubt it even for a second - most likely it's not legal and will lead to punishment. 

VPN(hide IP) disclaimer: Your IP address is your identity online. If you choose to use different identity(VPN/GPN), which can be used by anyone online - you face the consequences. You can always make sure that your online identity is safe by using verified VPN services which provide you with Unique IP which is not shared. Same in real life - if you give your passport to some criminal - criminal record will be on you if he will use your identity to commit a crime. You will be responsible for it. Internet is not that different. Make sure your identity is safe always, both in internet and in real life. 

Server has Chat logs - everything you say online is saved. Chat logs are checked daily for cheat/spam/toxicity prevention. Anything you say in game is considered as true unless you state that it is a joke RIGHT AFTER saying it. 

Terms used in RULES:
RMT - Real Money Trade
DDI - Damage Decrease Increasement (Yellow option added by Jewel of Harmony)
Donate items - Any items with equal stacked socket options, for example multiple options Fire(Increase Attack/Wizardy +35). 
Donate player - Any player which is wearing at least one Donate item on his character at the time.

 


Do you agree to Rules/TOS ?


x10
Online: 21
Server Stats
 • Server Season S6
 • Points Per Level 5/6/7
 • Max Stats 65000
 • Server Exp 15x
 • Server Drop 60%
 • Total Accounts 42
 • Total Characters 73
 • Total Guilds 3
 • Game Masters 4
 • Players Online 21
 • Online Record 27
 • Active In 24Hours 11
Top Players
Name Lvl RR GR
1   WarMachine 353 13 1
2   CarteL 353 9 1
3   Storm 250 1 1
4   IceBaby 250 1 1
5   Socrate 142 25 0
Top Guilds
Name Logo Score Master
1 LEGION 0 Socrate
2 FRIENDS 0 PrandeliBK
3 ADMINS 0 GameMaster
Event Timer
Blood Castle
Start In 02h 02m 19s
Devil Square
Start In 02h 32m 19s
Chaos Castle
Start In 01h 02m 19s
Illusion Temple
Start In 03h 32m 18s
Crywolf Event
Start In 3d 14h 32m 49s
Golden Dragon
Start In 02h 27m 19s
Red Dragon
Start In 01h 02m 19s
Skeleton King
Start In 12h 02m 19s
Red Dragon
Start In 01h 02m 19s
White Wizard
Start In 04h 52m 19s
Gorgon
Start In 02h 22m 19s
Balrog
Start In 04h 32m 19s
Hydra
Start In 14h 42m 19s
Zaikan
Start In 04h 37m 19s
Kundun
Start In 03h 02m 19s
Medusa
Start In 04h 02m 19s

Server Has Been Opened